A meditáció a gondolatok vége, a szeretet eszköze és útja. Nem ismeri a szétválasztottság illúzióját, benne tökéletes béke honol.
Szeretettel várunk zene és a hangok hullámain megélt meditációs alkalmainkon, vagy a nem mindennapi tapasztalatokkal gazdagító táncmeditációnkon.
 

Energiaközpont meditációk
Azt mondják a tanítók, gyógyítók: Engedd el!

Szabadulj attól, ami a múlté. Szerezd vissza az életkedvedet, szabadítsd fel a rejtett energiáidat, alakítsd tudatosan az életed, légy önmagad, stb. Ezer a jó tanács, és igazuk van.
Igen ám, de felmerül a kérdés: Hogyan?
Mindent megcsinálsz, amit mondanak, egyik helyről a másikra csapódsz, és lassacskán összezavarodsz a nyomás alatt. Próbálod követni az utasításokat, de a folyamat lassan halad. Leköveted az általad kiválasztottat, kiolvasol egy halom könyvet, hallgatod a kellemes zenéket, mindent kipróbálsz, amit lehet és azt is, amihez kedved sincs… és semmi. A változás elmarad, vagy tévutakra kerülsz…

De kérdezem: hol maradsz TE?
Akarod-e valóban az elengedést?
Akarod-e valóban a változást?
Képes vagy feledni/feladni azt, ami most vagy, hogy az lehess, aki mindig is szerettél volna lenni?
Azt mondom én is: Engedd el! Szabadulj a múlttól!
De ezek mindaddig csak üres szavak, míg tartalom nem költözik beléjük….és tudod ki tölti meg tartalommal?
TE. Te töltöd meg. Hogyan?
Erről szólnak ezek a különleges alkalmak.

Szív Hangja – szívközpont meditáció 
Elengedés gyakorlat, ahol a saját tempódban oldódhatsz fel az adott napra összeállított zene segítségével.

A transzformáló, lélekoldó hatást az általam válogatott és megfelelő sorrendbe illesztett különleges zene segíti. A hatás belső, és így külső változásokat is segít elindítani. Nagy segítséget ad Neked, hogy a mindennapokban is megőrizhesd belső egyensúlyodat, ne csak a gyakorlás során.
A Teljesség az, amikor a Fény és Árnyoldalad békében, egységben hullámzik. Tudatában vagy gyengéidnek és erősségeidnek, azokat nem utasítod el, illetve nem magasztalod az egekig. Egyszerűen: a Tudatában vagy képességeidnek és lehetőségeidnek. Ami tetszik az életedben, megtartod és ami nem tetszik, azt az előnyödre alakítod, vagy elhagyod. Életed szabadon alakíthatod. A szív és a torok központ behangolással nem csak jelen életed terhétől szabadulhatsz, hanem generációs terheket is feloldhatsz, átalakíthatsz a szeretet nyelvére.
Ne ragaszkodj a múlt eseményeihez, halott érzelmeihez! Engedd el őket…

Belső Csend – csendesülés
Csend meditáció egy különleges elmélyülés. Tulajdonképpen nem is meditáció, hanem energiákkal való találkozás, egy állapot. Célja, hogy megtapasztalhasd a Lelkedet, meglelhesd valódi önmagad a belső csendben. A Jelen-Lét és a Tudatosság megtapasztalása saját magadon keresztül, a csendben történik. Nem a külső néma, zajtalan világban, hanem a Te belső csendedben. Hogy ezt az állapotot megtapasztald, el kell engedned magadból mindent…. és ahogy az átélt élmények során a saját újjászületésed megtörténik a belső békéd csendjében, úgy válsz egyre tudatosabbá majd a mindennapokban is.

A gyakorlat eredménye a tudatosság valósága, amikor a szavak és gondolatok már eltűnnek és csak a Létezés csendje és tisztasága marad. Engedd meg magadnak a LEHETőséget…

Gyakorlási alkalmak: Hétfőnként: 19:30-20:30h

A részvételi díj adomány jellegű, amely nem kizárólag pénzben kifejezett értéket képvisel.
Bővebb információk: sorselemzes-lelekgyogyaszat.hu/csakra-meditacio
A gyakorlatokat pontosan kezdjük, ezért kérlek, hogy negyed órával előbb érkezz.

A késők nem tudnak menet közben bekapcsolódni a már elindult folyamatokba.
Amit magaddal érdemes hozni: kényelmes öltözet, ivóvíz vagy tea.
Bejelentkezés lehetséges bármely elérhetőség egyikén.

   Várlak szeretettel! 

Aien
+36 20 432 67 04
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Árak


 

Lélek tánca-Jelen Valósága: transzformációs szabad mozgás
Lélek tánca egy egyedi rendszer, amely a felszabadult, kötetlen mozgással és a belső fókuszált figyelemmel dolgozik. A gyakorlás során saját határaidat fedezheted fel, a saját tempódban, kényszerektől oldódva, felszabadultan változtathatsz azon.

A Lélek tánca egy élő kép, amelyet TE rajzolsz épp, MOST a Jelenben.
Ez a kép Rólad szól, és Te döntöd el, hogy mi mindent szeretnél ebbe a képbe rajzolni. Tágíthatod, alakíthatod lényeged formáját, kiszínezheted tetszésed szerint, kisatírozhatod, átrajzolhatod, vagy éppenséggel az oda nem illő részeket kiradírozhatod. Szabadon választott színes elemeket használhatsz, és a rajzeszköz alkalomról alkalomra, mindig más lehet kezedben.
Ez a szabad művészet, ez a rajz lesz a Te mesterműved.
A Lélek tánca folyamatos gyakorlása megfelelő önismerethez és élményalapú belső fejlődéshez segít. Ez egy valóban szabad mozgással dolgozó rendszer. Koreográfia nincs, mindenki a saját ütemében, a belső érzései szerint mozog, ahogy a zene megmozgatja a lelkét és mozgásra bírja a testét. Az alkalomra összeállított zene Rólad szól és a Te világodat jeleníti meg MOST, a pillanatban. Mindenki számára egyedi élményt ad, mivel mindenkinek másként szól. Személyre szóló üzenetet közvetít.

A Lélek tánca nem zenehallgatás és nem táncest. Teljessé válásod felé vezető önismereti gyakorlat, amely a változást hozza életedbe.  Mozgásra bír, segít feloldani a megrekedt állapotokat. Segít, hogy végre letehesd az évek során felvett viselkedés mintákat. Itt valóban Önmagad lehetsz.

A gyakorlás célja a korlátozásoktól mentes létezés elérése. Fokozatosan eljuthatsz saját mélységeidbe, így tapasztalhatod meg valódi Önmagad, a Jelen-Valóságát.
A gyakorlat alatt a saját tempódban, önmagadért dolgozol.
Bővebb információk: sorselemzes-lelekgyogyaszat.hu/lelek-tanca

Gyakorlási alkalmak: Páros héten, szombaton 19-21h

A gyakorlaton a 18.életévét betöltött személy vehet részt, bejelentkezés alapján.
Amit magaddal érdemes hozni: kényelmes öltözet, kendő, elegendő folyadék(víz, vagy tea), kíváncsiság.
A kezdő időpontra kérlek, pontosan érkezz, mert a késők nem tudnak bekapcsolódni a már elindult folyamatokba. A gyakorlat alatt semmi sem kötelező. Minden alkalom egyedi, így bármely foglalkozásra becsatlakozhatsz. Minden gyakorlási alkalom teljesen egyedi, nem egymásra épülnek, nincsenek szintek, vagy sémák.
Bejelentkezés lehetséges bármely elérhetőség egyikén.

   Várlak szeretettel! 

Aien
+36 20 432 67 04
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Árak

 

Keress az oldalunkon

XY Facebook