ThetaHealing
A ThetaHealing® egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. A tudatos théta állapot fenntartásával hozzá tudunk férni a tudatalatti tartalmához és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben. A tudatalattiba kerülnek be azok a fájdalmas emlékeink, traumáink, félelmeink, amelyekkel nem tudunk szembenézni. Ezek a tudattalan tartalmak irányítják a gondolkodásunk 85­95 százalékát.

A ThetaHealing során théta tudatállapotban hozzákapcsolódunk az Univerzum legmagasabb rezgéséhez, és sejtkommunikációt használvamegkeressük, tudatosítjuk majd elengedjük azokat a hiedelmeket, önszabotáló, önkorlátozó érzelmi­gondolati mintákat, rejtett, túlélést szolgáló programokat. Ezután letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzelmeket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat itt és most!

Életünket 4 szinten befolyásolják a tanult, érzelmi és gondolati minták:

Alapszint​: Minden, ami a fogantatásunk óta hatott ránk, befolyásolja az életünket: édesanyánk gondolatai, érzései magzatkorunkban, a születés, a szüleink, a testvéreink, az óvoda, iskola, a szomszédok, a barátok, a tanárok, a munkahely és minden, amiket ezekkel kapcsolatban gondolunk és érzünk: mind teremtik a valóságunkat. Ha egy problémát nem tudunk 72 órán belül feldolgozni, akkor az bekerül a tudatalattinkba. A tudatalattink nem gondolkodik, nem kérdőjelezi meg, hogy ezek a gondolatok igazak­e vagy sem, csak biztonságban akar tartani bennünket. Ez érdekes: az elménk biztonságban akar tartani, azaz megvédeni az ÉNTŐL ( ÉN = a Nem fizikai Részünket is beleértve). Hiedelmeket gyárt a megtapasztalásaiból és ennek alapján korlátoz minket.

Genetikai szint: Minden, amiben az őseink hittek a génjeinkben van. Kvantumfizikai kísérletek már bebizonyították, hogy valójában nem is a génekben, hanem a DNS­t körülvevő morfogenetikus mezőben tárolódnak ezek az információk. Ezek persze még annyira sem tudatosak, hiszen lehet, hogy nem is ismertük azt az ősünket, akinek a hitrendszere, félelme, bűntudata hat a mi gondolkodásunkra.

Történelmi szint: Ide tartoznak a csoporttudatosságok: minél többen hisznek valamiben annál erősebb az energiája. Itt említhetjük a közmondásokat, szólásokat, szállóigéket, amik évtizedekig, évszázadokig a köztudatban vannak, és ritkán kérdőjelezzük meg őket. Lehet, hogy nem is hisszük el tudatosan, de ha izomteszttel megnézzük, akkor kiderül, hogy mégis…

Lelki szint: Minden olyan mély érzelem, amely nagyon mélyén megérintette a lelkünket, összetörte a szívünket, pl. a gyász.

Mi teremtjük a valóságunkat a Teremtő Erőhöz kapcsolódva és mindenre képesek vagyunk, amiben hiszünk!

 

Müller Beáta
+36 20 351 21 21
ThetaHealing Konzulens

Árak

 

Keress az oldalunkon

XY Facebook